RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Удар США по Асаду: у РФ дали невтішний прогноз для Путіна

Російському президенту Володимиру Путіну передрікають неминучий відхід, до якого згодом приведе ракетний удар США по військам Башара Аасада в Сирії.

Про це пише журналіст Ігор Яковенко у своєму блозі на сайті Каспаров.ru.

"Закінчується період дебільної радості телевізійних яструбів з приводу того, що Росія всіх б'є і нікого не боїться і ті, хто з Росією, тим теж боятися нічого", - зазначає він. РФ заявляла, що комплекси С-300 та С-400 повністю контролюють і забезпечують безпеку не тільки російських військових, але і союзників в небі над Сирією. Однак тепер пропагандист Ігор Коротченко говорить, що росіяни не обіцяли захищати союзників, а комплекси захищають тільки ВКС РФ.

Яковенко вказує на ймовірність того, що депутати Держдуми, які святкували перемогу Дональда Трампа на виборах президента США, будуть ретельно видаляти свої фото з заходу. "Професійні параноїки Багдасаров, Сатановський і Ж. стануть змагатися, хто з них голосніше і безумніше закличе до негайної війни з США, а Кисельов у своєму ефірі прийметься посипати карту США ядерним попелом", - продовжує журналіст.

При цьому він вказує, що ситуація загрожує сумними для Путіна наслідками. "Підтримка диктатором Путіним диктатора Асада завершується тим, чим вона неминуче повинна була завершитися: почерговим відходом у небуття обох, правда, терміни і черговість їх відходу передбачити складно. Ну, а поки світ після 7.04.2017 став набагато небезпечніше", - вважає Яковенко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, у РФ вказали на загрозу прямого військового конфлікту Трампа з Путіним в Сирії.