RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Чечня захопить РФ: Латиніна пророкує сумний підсумок президентства Путіна для Росії

Президент РФ Володимир Путін увійде в історію, як людина за якої Росія була завойована Чечнею. Таку думку висловила російський журналіст Юлія Латиніна на "Эхо Москвы".

"Це досягнення Володимира Володимировича Путіна, що ці люди (чеченці - Ред.) Мають право здійснювати насильство, правом вбивати в Росії. І це ж стосується не тільки Нємцова, це ж стосується не тільки погроз на адресу "Новой газеты ". Це стосується гігантської кількості бізнесів. Це стосується звичайних людей, наприклад, автомобілістів ", - заявила Латиніна.

У якості прикладу вона розповіла про свого приятеля, який потрапив в ДТП, коли автомобілі чеченців, грубо порушуючи ПДР, розвернулися прямо поперек двох суцільних смуг через Кутузовський проспект.

"З машини вилазять прекрасні люди і кажуть йому: "Ну, ти куди дивився? Ти чого нас не пускаєш? Ти не бачиш, ми на весілля їдемо". Так? Через дві суцільні, поперек Кутузовського. І ні тіні сумніву у власній правоті", - розповідає журналіст.

На її думку, ця національна ганьба просякла усі верстви суспільства, а Путін, можливо, увійде в історію як людина, за якої Росія була завойована Чечнею.

"І коли-небудь це скінчиться. І закінчиться це дуже важко, тому що потрібна політична воля для вирішення такої проблеми. Очевидно, що Путіна влаштовує існуюча ситуація", - зазначила Латиніна.

Нагадаємо, раніше український журналіст Віталій Портніков пояснив, чому Росія приречена жити за правилами Чечні.