RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У мережі висміяли заяву Рогозіна про створення інтелектуальної зброї в РФ

Віце-прем'єр-міністр РФ Дмитро Рогозін заявив, що до 2025 року в Росії повинні бути завершені роботи по створенню інтелектуального зброї і розробці нових роботів і безпілотників, а також пройти оновлення космічного угруповання.

Про це повідомляє російський сайт РБК.

"Насамперед, це створення інтелектуального зброї, автоматичної системи зв'язку і розвідки. З'явиться у нас сучасна зв'язок у військах", - каже Рогозін.

На дану заяву з гумором відреагували користувачі Facebook у коментарях під цією новиною.

"З таким урядом і депутатами інтелект у зброї буде, як у гопника з пітерської підворіття!", "Тобто через 8 років, можливо (з великою натяжкою), з'явиться те, що у загниваючого заходу вже є пару років?", "цей до 25, Медведєв до 30 щось там зміряв... маячня якась. Хто це згадає в 25? бабло завтра попиляють, так і всі", "Ну, якщо в цьому зброю буде закладено інтелект Рогозіна - то тоді так, ми згодні...", "рано думати про інтелект, треба ще пару разів копію рейхстагу взяти", - пишуть користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах посміялися над планами президента РФ Володимира Путіна зустрітися з творцями популярних російських мультфільмів.