RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Болюча проблема: в Росії яскраво пояснили інтерес Заходу до Путіна

Російський публіцист Олександр Невзоров пояснив, чому лідери західних країн приділяють велику увагу російському президенту Володимиру Путіну.

Про це він розповів в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

"Зверніть увагу на те, що відбувалося на саміті. Адже там остаточно стало зрозуміло, що – так, танцюють навколо Путіна, так, є такий момент", - зазначив Невзоров, додавши, що Росія все ж залишається для цивілізованого світу проблемою, а не партнером.

"Важка болісна проблема, як всякий регрессор. Не в математичному, зрозуміло, сенсі цього слова і не в статистичному. Тобто, є дуже великий такий деградатор великої потужності поширення будь-якої деградації", - продовжив публіцист.

Невзоров вважає, що світ побачив справжню роль Росії і не бачить її майбутнє разом з цивілізованими країнами, якщо вона залишиться в нинішньому вигляді. При цьому зазначив, що долю світу "вирішують не ті, у кого є ребра і черги, а ті, у кого є колайдери".

Раніше начальника Генштабу генерал-лейтенант Ігор Романенко в інтерв'ю "Апострофу" розповів, як Захід може вплинути на позицію Путіна.