RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ніякої казки не буде: відомий адепт "Новоросії" дав невтішний прогноз для РФ

Режим президента Росії Володимира Путіна доживає свою останню стадію, після якої РФ очікує вакуум влади - і як наслідок громадянська війна майже така сама, яка почалася в 1917 році.

Таку думку висловив відомий російський блогер і аналітик, затятий прихильник знищення України Анатолій Несміян (Ель Мюрид) на своїй сторінці у Живому журналі.

За його словами, в нинішньому вигляді система пограбунку країни вже не працює, а спроба врятувати її за рахунок однієї з версій фашизму приречена на провал, оскільки керівництво РФ не здатне народити будь-яку ідею, яка могла б компенсувати населенню повне зникнення свободи.

"Їм запропонувати нічого. Взагалі. Вони ідейні банкрути. Так що тут мимо. Але повбивати народ вони можуть - ілюзій на цей рахунок немає", - зазначив Несміян.

Він додав, що не варто розраховувати на сценарій знесення нинішньої влади Росії якоїсь "третьою силою" через відсутність такої.

"Власне, в 1917 році була рівно така ж ситуація - до лютого ніякої "третьої сили", здатної взяти владу і змінити згубний курс, не було в принципі. Зараз, на жаль, залишається розраховувати тільки на повторення цих подій. І сподіватися, що хоча б в цей раз вдасться вийти до розвитку країни без кривавого проміжку громадянської війни ", - пише російський блогер.

Він підкреслив, що в 2014 році у Путіна був шанс знищити Україну і вийти на локальну перемогу, має розвиток як мінімум регіонального рівня, а при грамотних діях - і з виходом на глобальні домовленості.

"Але така нікчемність, як наш президент, не змогло стати гідним наданому йому шансу. Він просто спробував схопити щось, що не належить йому і за своєю звичкою "заникати" його.

На жаль, але ми тепер теж несемо відповідальність за те, що Путін - наш президент. Кожен - свою міру, але в цілому ми тепер як німці - вибрали Гітлера і колективно відповідали за його злочини. Тепер це ж має бути і нам. Якщо тільки знову не пощастить (зараз везіння, на жаль, визначає дуже багато) і нам вдасться перейти від путінського правління до чогось більш нормального. Хоча за будь-яких сценаріїв у нас будуть колосальні втрати. Ніякої казки не буде", - підсумував Несміян.

Нагадаємо, раніше Анатолій Несміян заявив, що російська влада серйозно стурбована новими санкціями США і вже не дозволяє собі самовдоволених фраз про "Іскандери", які сміються.