RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Немає справедливості: Професор Лебединський порівняв бандитські часи з путінською Росією

Так звані "бандитські" часи у Росії 90-х років відрізняються від нинішніх тим, що тоді була присутня справедливість.

Про це заявив російський музикант, співак, композитор Олексій Лебединський у інетрвью "Апострофу".

"У бандитські часи була справедливість, тепер в Росії її немає. Я можу точно сказати, що ті авторитети, яких я знав (не всі, звичайно, але багато хто з них) - це по-справжньому порядні люди, які відповідають за свої слова. Якщо вони щось говорили і обіцяли, вони це робили. Чого ніколи не зробить влада. Ці люди були набагато надійніше, ніж ті, які сиділи в органах, в міліції, ФСБ і так далі. я спілкувався з дуже багатьма людьми, я бачив бандитські 90-і, і я іноді сумую за бандитськими часами ", - зазначив Лебединський.

За його словами, можливо вплинуло і те, що він не п'є алкоголь вже 21 рік. "Я не п'ю, не курю і, на жаль, як кажуть в народі, сухий. Оскільки я сухий, я дуже багато чого відчуваю, що могло б бути залито алкоголем", - додав він.

Крім того, він розповів, що не витримують вже і наближені до Путіна люди.

"Мені дзвонять люди, які зараз в Раді федерації, і кажуть: "Льоха, це повинно закінчитися". Тобто вже в Раді федерації - начебто збіговисько виродків, які голосують за найстрашніші речі - але навіть там починають люди розуміти, що так не можна. Не те, щоб починають прозрівати, ні, вони звикли жити у бандитському режимі, вони розуміють правила цього бандитського режиму: ми все крадемо, ми все тягнемо з кишені держави і народу, ми усі купуємо будинки у Маямі, але навіщо ж про це говорити, це ж роблять усі. Ми - негідники, ми - злодії, ми - вбивці, піт ому що голосуємо за те, щоб наші збройні сили були і там, і там, і там. Але ми до цього звикли, це нормальні умови нашого існування.

Звичайно, це жахливі люди, у яких злам світовідчуття, мені здається, вже незворотній. Будь-яка жива душа, яка розуміє, що найдорожче, що є на цій землі, - це життя, здоров'я і гідність людини, які вони зобов'язані захищати, не стерпіла б того, що діється зараз у владних структурах Росії. Це чистий бандитизм, це чисто вибудувана міцна ОПГ", - підсумував Лебединський.

Читайте також повний текст інтерв'ю російського музиканта "Апострофу" "Росія - це не Путін, а я і мої друзі, які підтримують Україну - Професор Лебединський".