RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

У Росії вибухнув скандал навколо цинічного заяви сина Жириновського про дівчинку без рук

Віце-спікер Держдуми РФ Ігор Лебедєв (син лідера ЛДПР Володимира Жириновського) заявив, що не потрібно народжувати дітей з фізичними вадами, оскільки вони мучаться, а не живуть.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, коментуючи відео з дівчинкою без рук.

Публікуємо саме відео з дівчинкою.

Пізніше у своєму блозі на LiveJournal Лебедєв опублікував текст під заголовком "Народжені страждати", в якому він заявив, що держава не повинна втручатися в прийняття рішення про збереження життя дитини з патологіями.

Як передає Telegram-канал Mash, мати дівчинки, яку звуть Василина, запропонувала Лебедєву зустрітися і познайомитися з її донькою.

"Ви побачите, яка вона радість і якою вона подарунок для нашої родини! У кожної людини є якісь обмеження, у кого-то фізичні, а у кого-то — розумові...", - сказала мама дівчинки.

Також Ігор Лебедєв заявив, що не буде вибачатися за свої слова про дитину, оскільки вважає, що нікого не ображав.

"Мені вибачатися нема за що. Я нікого не ображав і нікого не ображав. Я не бачу сенсу у вашому питанні. Перед ким вибачатися і за що? Я нікого не ображав, тим більше цю дівчинку. Чудовий дитина, прекрасна сім'я, дай бог їм всім здоров'я. Я висловив свою думку, але я нікого не ображав. Вибачатися не буду", - передає слова Лебедєва "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Володимир Жириновський пригрозив чинній в Росії владі Майданом.