RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Опальний російський мільйонер розповів, як Собчак буде рятувати Путіна

Бізнесмен з Росії Євген Чичваркін вважає, що Ксенія Собчак братиме участь у виборах президента Росії по прямій домовленості з Володимиром Путіним, щоб зробити видимість легітимного політичного процесу.

Про це бізнесмен повідомив в коментарі The Insider.

"У мене немає доказів, але моє чуття підказує, що це саме пряма домовленість з президентом. Частково Путін вже домігся свого - влаштував гризню серед лібералів", - говорить Чичваркін.

За його словами, основною причиною участі Собчак у виборах - симуляція політичного процесу.

"Причина проста - нам пропонують симулятор політичного процесу, в очах всього Заходу в Росії пройдуть "легітимні вибори". Також будуть підтягнуті люди, які зазвичай критикують Путіна, вони вже закликають приходити і голосувати. Ті ж, наприклад, Антон Красовський або Михайло Зигарь підтримують що відбувається - розкол і так розколотого вщент ліберального табору", - говорить бізнесмен.

Для самої ж Собчак, на думку Чичваркіна, участь в президентських виборах є новим способом значно збільшити доходи.

"Я думаю, за наступний рік вона заробить більше, ніж за все попереднє життя. Собчак стане найвпливовішою жінкою в Росії. У мене в цьому нуль сумнівів, що вона дійсно добре вміє робити - це монетизувати", - вважає він.

При цьому бізнесмен зазначає, що прийнявши рішення йти на вибори Собчак втратила своїх прихильників серед лібералів, але інша частина населення буде задоволена.

"Її акуратно покритикують, при цьому запропонують гарну картинку: вона ефектна жінка, приваблива для глядачів і зокрема чоловіків. Її розкрутять, зроблять серйозний бустер до її імені, вона зможе запустити своє ЗМІ і якусь тему, яка не буде пропагандистською в найближчі п'ять років. За рік до наступних виборів вона запропонує себе в якості наступника, який допоможе всій банді Путіна і йому особисто уникнути люстрації. Собчак ніякий не ліберал, вона абсолютний флюгер. Знаєте, у котів є вусики, у змії нюх. у Собчак багато талантів . І глаз як у орла ", - говорить Чичваркін.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що передвиборний штаб Собчак може очолити політтехнолог, який працював у 2004 році з Юлією Тимошенко.

Про висунення кандидатури Собчак в президенти Росії читайте в колонці журналіста і публіциста Леоніда Радзиховського на "Апострофі": Собчак в президенти: чому Путіну повинно бути соромно за це шоу.