RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Дивний "патріотизм": РосЗМІ розповіли про західну освіту дітей топ-чиновників РФ

Російські ЗМІ розповіли про те де вчаться діти російських топ-чиновників.

Відповідна публікація з'явилася на сайті "Собеседник".

Там відзначили, що кілька років тому Кремль негласно наказав своїм топ-чиновникам забрати дітей з зарубіжних ВНЗ. Більшість з них не послухались наказу, тому їх діти продовжують вчитися за кордоном.

Наприклад, у прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова все троє дітей проживають в Парижі. Старша дочка Ліза вивчає маркетинг в бізнес-школі в Парижі, тоді як двоє синів ще вчаться в школі при посольстві РФ.

Два онука скандального російського політика Володимира Жириновського зараз, судячи з усього, вчаться в Американській школі в Швейцарії. Схоже на те, що за їх навчання батьки заплатили три мільйони рублів.

Дочка глави російського МЗС Сергія Лаврова Катя Лаврова вчилася в Америці, поки він працював в ООН. Дочка депутата В'ячеслава Фетисова Анастасія також здобула освіту в США, де вона і продовжує проживати і, повідомляється, англійською зараз володіє навіть краще, ніж російською.

Скандал недавно стався з донькою колишнього міністра оборони РФ Анатолія Сердюкова. Його 13-річна дочка Наташа втекла з дому через проблеми з однолітками, вони ображали її за те що "вона росіянка".

Раніше російський співак Йосип Кобзон попросив у Путіна організувати йому лікування в Європі, куди він не може потрапити за підтримку окупації української території.