RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії жінка ледь вижила після звірячих катувань: опубліковано фото

У російському місті Курган 45-річний чоловік привів 41-річну жінку, з якою познайомився напередодні, до себе в кімнату в гуртожиток і напав, іскусав її тіло.

Про це повідомляє Ura.ru.

Родичі жінки кажуть, що причину такої агресії чоловіка вона не знає, домагання з його боку не було.

"Але близько семи годин вечора Анатолій напав на неї, почав бити та мучити. Він хотів, щоб вона від болю втратила свідомість, але вона продовжувала боротися і кричати. Ця катування тривала близько чотирьох годин: здоровенний мужик зубами рвав тіло тендітної безпорадної жінки. Вона впевнена, що він намагався її вбити. Він душив її руками, але через крові руки ковзали, потім душив дротом. Сусіди чули крики, але, так як контингент в таких гуртожитках буйний, мабуть, не надавали значення. Тільки коли комусь набридли довгі крики, викликали поліцію", - кажуть родичі постраждалої.

Жінку доставили в лікарню, а чоловіка затримали. Проте потім його випустили на свободу до суду. В кімнаті у зловмисника залишилися деякі речі його жертви, в тому числі ключі від її квартири. Родичі жінки кажуть, що поліцейські на даний момент не допомогли повернути їм хоча б ключі.

Фото зловмисника публікує телеканал НТВ у Telegram.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні в Краснодарському краї РФ заарештували сімейну пару за підозрою в серійних вбивствах і канібалізм. Однак з'ясувалося, що м'ясо, знайдене у них вдома, було яловичиною.