RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

РосЗМІ дізналися про проблеми у найманців Путіна, які розповіли про втрати ПВК "Вагнера" в Сирії

Найманці з так званої ПВК "Вагнера" Микола Хитьов та Ігор Швецов, які раніше були затримані службою безпеки ПВК за підозрою у витоку інформації про втрати при ударі військ США в сирійській провінції Дейр-ез-Зор 7 лютого, до цих пір не повернулися додому.

Про це пише російські видання Znak.com.

"Хлопці повернулися, а Ігоря так ніхто і не бачив. Що з ним, де він — ніхто нічого не говорить", - сказав один із сусідів Швецова.

Також інші місцеві жителі відзначили, що Ігоря Швецова не виявилося серед тих найманців ПВК "Вагнера", які днями повернулися додому.

За місцем проживання Миколи Хитьова в місті Азбест теж кажуть, що він досі не повернувся. Крім цього, кілька співрозмовників видання з числа тих, хто спілкується з місцевими козаками, кажуть, що Хитьова вже немає в живих.

Відзначається, що разом із зазначеними росіянами служба безпеки ПВК "Вагнера" затримала і людини з позивним "Циклоп". За непідтвердженою інформацією, цією людиною може бути житель Луганська Олександр Кіш, який раніше воював на боці бойовиків "ЛНР". У нього в Свердловській області РФ живе брат, який знайомий з Хитьовим.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії продовжують ховати найманців з ПВК "Вагнера", які були вбиті в Сирії.