RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Демонстрували підтримку вождя: екс-депутат Держдуми вказав на порушення з агітацією за Путіна в РФ

Залучення дітей в агітацію за російського президента Володимира Путіна свідчить про прагнення показати загальну підтримку вождя і є незаконним.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів російський політик, колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов.

"Це жива творчість російської бюрократії, яка вистрибує зі штанів і спідниць для того, щоб показати, які вони лояльні. Усе це є ознаками авторитарної політичної системи. Ми пам'ятаємо маленьку дівчинку з Гітлером, Сталіним, Полом Потом, а також Путіна, який цілує хлопчика в пупок", - говорить Пономарьов.

Політик зазначає, що участь дітей у виборчій кампанії забороняє російське законодавство.

"Це абсолютно незаконно, тому що, згідно з російським законодавством, не можна залучати дітей до виборчої кампанії. Але те, про що ви говорите, з'являлося і раніше, щоб демонструвати всенародну підтримку вождя. Ще раз повторюся, що навіть з 76% на виборах ні про яку всенародну підтримку ми говорити не можемо. Російське суспільство розколоте, половина людей (ті, які проголосували проти нього або залишилися вдома) не підтримує Путіна. Так що ніякої консолідованої путінської більшості не існує", - пояснив він.

Також читайте повний текст інтерв'ю на "Апострофі" - Результатом на виборах Путін особисто зобов'язаний одній людині - Ілля Пономарьов.