RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Росії "подруги" жорстоко побили школярку прямо на камеру: мережу розбурхало відео

На цьому тижні в російському Санкт-Петербурзі школярки побили 12-річну дівчинку, внаслідок чого вона була госпіталізована.

Про це повідомляють "Невські новини".

Відзначається, що мама однієї з нападниць у вечірній час зателефонувала подрузі своєї дочки, щоб знайти свою дитину. Через те, що дівчинка розповіла, де та перебуває, на неї затамували злобу і почали погрожувати.

Через кілька днів в її сумку нібито випадково підклали зарядний пристрій для мобільного телефону, після чого призначили зустріч на 1-му Рабфаковському провулку. Коли та прийшла, на неї напали.

"За словами постраждалої, удари наносила сама росла і "міцна". Друга все знімала на мобільний телефон, а третя підбурювала і змушувала вибачатися", - розповіли в поліції.

Дівчинку госпіталізували з численними синцями, гематомами і закритим переломом носа. У мережі з'явилося відео, зняте на місці подій:

Відзначимо, що в соціальних мережах бурхливо розкритикували поведінку російських школярок, методи виховання, якими керуються їх батьки, а також загальну культурність Росії:

"І це Пітер - культурна столиця Росії. Уявляєте, що відбувається у безкультурних?", "А ось і кандидати в "молоду гвардію єдиної Росії". Будуть по школам СПб патрулювати, всього-то вимагати вибачень", "Чому така покірність, адже є руки, ноги, зуби, каміння... як можна дозволяти так поводитися з собою", "Наддержава дегенератів. Соромно мені", "Це по-росгвардейські, по морді чоботом!", "Ніхто в світі не ненавидить росіян так, як вони ненавидять самі себе", "В атмосфері ненависті, яка ретельно культивується, підлітки стають чудовиськами, у них просто не встигає розвинутися емпатія, вони не відчувають чужого болю. Все, що на відео - калька з поведінки дорослих", - написали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в одній зі шкіл Ленінградської області 12-річного хлопчика жорстоко били через те, що він народився в Україні.