RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На тлі протестів: стало відомо про візит двох топ-чиновників Вірменії в Москву

У той час як у Вірменії тривають масові протести, міністр закордонних справ Едвард Налбандян і виконуючий обов'язки першого віце-прем'єра Армен Геворкян вирушили на переговори в Москву (РФ).

Про це повідомляє Meduza.

Налбандян знаходиться в Москві з 25 квітня. Особи, з якими він веде переговори, не називаються. При цьому наголошується, що зустрічі присвячені політичній кризі в Вірменії і відносинам з Росією.

Геворкян попрямував на переговори до російської столиці 26 квітня. При цьому невідомо, чи йде мова про ті ж самі зустріч, що і в глави вірменського МЗС.

Нагадаємо, внаслідок масових протестів 23 квітня прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян заявив про свою відставку. Виконуючим обов'язки прем'єра став член правлячої Республіканської партії Карен Карапетян.

25 квітня в Вірменії почалася нова хвиля протестів. Лідер опозиційного руху Нікол Пашинян заявив про намір продовжувати протести, щоб в країні якомога швидше пройшли парламентські вибори.

Детально про те, до яких наслідків можуть привести протести в Вірменії, читайте в матеріалі на "Апострофі": Хвилювання в Вірменії: коли втрутиться Росія і що потрібно знати українцям.