RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Варвари зі стрічками: в мережі розповіли про хамську поведінку російських туристів в Туреччині

Російські туристи відзначили 9 травня на курортах Туреччини з традиційним "розмахом": пияцтвом, битим посудом і образами персоналу.

Про це розповідає на своїй сторінці в Facebook Юлія Шатова.

"Відзначати почали сильно заздалегідь, розбили купу скляного посуду, яку для чогось притягли до басейну, засипали дно осколками. 9-го вранці головні мудаки винесли свої гаджети з колонками і на всю можливу гучність стали крутити "День Перемоги" та інші нєтлєнкі. У всіх барах були зрушені столи, клоуни-жиробаси з георгіївськими стрічками кричали: "Стоячи, за велику Расєю, ура-ура-ура!", - засуджує поведінку співвітчизників користувачка.

Крім того, за її словами, за останні роки поведінка російських туристів погіршилася, оскільки на неї вплинула російська пропаганда.

"Такого поганого хамства років 5 назад неможливо було навіть уявити. "Наші", звичайно, завжди поводилися специфічно, але здогадувалися про це, соромилися, самоіронізували тощо. Навіть "Тагіл" перед від'їздом вчив десять слів англійською і радів, якщо персонал відразу не розумів країну-виробника цього туриста... Зовсім не те зараз. "Гей-ропа" йде в риму, напоказ вивалюється невихованість, нахабство, злість і все це видається за силу, яку визнають і поважають. Ідіоти на блакитному оці після третьої "віскі-кола" починають міркувати про геополітику і ключове місце Росії в розкладах з інтонаціями ведучих першого каналу", - розповідає Шатова.

"Це те, що Павловський називає "варваризацією". Необоротний процес", - резюмує вона.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в мережах сміються над російськими туристами, які їдуть до окупованого Росією Крим зі своїми розкладачками.