RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На Заході назвали умову, за якої Путін повторить долю Януковича

Якщо населення Росії направить свою агресію не проти "зовнішніх ворогів", а проти режиму президента РФ Володимира Путіна, то він цілком може бути повалений за українським сценарієм.

Про це "Апострофу" розповів американський журналіст Девід Сеттер.

"Зовнішня політика Росії визначається необхідністю для корумпованого режиму зберегти владу. Вони хочуть, щоб населення Росії спрямовувало свою агресію проти "зовнішнього ворога", а не проти нього самого. Тому я не думаю, що з нинішнім режимом будуть великі зміни в російській зовнішній політиці" , - говорить він.

У той же час, за словами журналіста, є всі шанси на повторення Путіним долі колишнього президента України Віктора Януковича.

"Але ми не знаємо, наскільки довговічний цей режим. Як ми пам'ятаємо, Янукович теж багатьом здавався довічним лідером України. І він був "знятий" в ході народного повстання. Що може статися в Росії, ми не знаємо, але "український" варіант не можна виключати. І якщо буде нове керівництво, якому не потрібно буде постійно обманювати населення, є всі можливості для зміни зовнішньої політики", - резюмує Сеттер.

Детальніше про можливий кінець нинішнього кремлівського режиму читайте в матеріалі "Апострофа": Путіна можуть позбавити влади за українським сценарієм.