RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Названо нехитрий спосіб, як змусити росіян проклинати Путіна

Погляди росіян стануть абсолютно іншими, якщо зміняться головні дійові особи на ТБ.

Таке припущення в інтерв'ю "Апострофу" озвучив колишній український дипломат і шоумен Дмитро Чекалкін.

У приклад він наводить зміну ставлення радянських громадян до США і Ізраїлю в кінці 80-х років.

"Замість ведучих програми "Международная панорама" увімкнули ведучих програми "Взгляд". Так само й зараз, в принципі, для того, щоб вилікувати росіян, достатньо буде впродовж п'яти чи шести місяців показувати їм Навального, Каспарова чи Ходорковського замість Кисельова й Соловйова. Абсолютна більшість населення змінить своє ставлення й проклинатиме Путіна так само, як у 90-х проклинали Сталіна. А сьогодні Сталін для росіян став рятівником і героєм, йому встановлюють пам’ятники", - пояснив Чекалкін.

Також він зазначив, що в Росії образ ворога в особі американців є звичайною маніпуляцією, якою успішно користується влада.

"Існує такий феномен: ніщо так не об’єднує націю, як наявність справжнього чи вигаданого ворога. Наш ворог реальний – це Путін, і це певною мірою відіграло історичну роль, адже в нас вибудовується українська політична нація. А от в Росії вигадали якогось страшного піндоса-імперіаліста, який начебто намагається відібрати в них незалежність, територію, свободу. Тобто це маніпуляція, яка справді спрацювала: людей легко залякати справжньою чи вигаданою загрозою. Це психологічний ефект, і Путін дуже ефективно його використав...", - пояснив він.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю на "Апострофі" - Для того, щоб росіяни почали проклинати Путіна, досить одного - відомий шоумен.