RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Техніка не витримала маячні: соцмережі повеселило відео інциденту з топ-пропагандисткою Путіна

З офіційної представницею Міністерства закордонних справ Росії Марією Захаровою стався конфуз, який став причиною для жартів в мережі.

Відповідне відео з прес-конференції було опубліковано в мережі.

Відзначається, що на ролику можна помітити, як Захарова починає виступ, але майже на самому початку він переривається фоновим шумом працюючого кондиціонера. Пропагандистка нарікає на "технічні неполадки", уточнює, чи чути її, після чого починає користуватися смартфоном і комусь дзвонити.

"Навіть техніка не витримує ту маячню, що вона несе", - прокоментували інцидент в соцмережах.

Крім того, журналіст Михайло Голуб та інші користувачі соцмережі звернули увагу на те, що Захарова часто шморгала носом, що дало підстави для жартів про наркотики.

"Захарову плющить кокаїном в прямому ефірі", "Дозу шморгонути не дали бідній, геть усі ознаки кокаінщика видно", "Інцидент" підстроєно, оскільки їй (і її начальству) просто нема чого сказати у відповідь на висновки слідства", "Що у неї там питати збиралися, що вони не знали, як відповісти, і врубили торохтелку?", - написали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Захарова потрапила в незручну ситуацію в прямому ефірі, розповівши курйозний випадок зі своєю участю.