RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Вважають його зрадником: екс-депутат Держдуми розповів про серйозну проблему Путіна з ДНР-ЛНР

Більшість бойовиків "ДНР" та "ЛНР", які відстоювали інтереси президента РФ Володимира Путіна на Донбасі, тепер вважають його зрадником.

Про це заявив російський опозиційний політик, екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в інтерв'ю "Сегодня".

На думку політика, однією з цілей Путіна в Сирії як раз і є рішення проблем з донбаськими бойовиками.

"Далі, мені здається, це триває ще й для вирішення важливої проблеми - куди дівати головорізів, які вирощені на Донбасі. Ці люди зовсім не фанати Путіна, велика частина їх вважає російського президента зрадником, тому що Росія кинула ідею "Новоросії" та так і не анексувала Донбас. Зараз вже всі розуміють, що і не збирається. Таким чином, вони відчувають себе зрадженими", - пояснює Пономарьов.

Він зазначив, що частину цих людей вдалося об'єднати в приватні військові структури і відправити до Сирії.

"Путіну вигідно, щоб вони там і залишилися. Я сильно підозрюю, коли американці розстріляли понад 200 росіян в Сирії, що саме наші військові тих і навели, щоб всю цю "дику дивізію" з колишніх нацболів і реконструкторів залишити в тамтешньому пилу. Дай Бог, щоб це було не так, але чим далі, тим більше ознак того, що саме таким чином йдуть справи. у будь-якому випадку, в Сирії Путін буде сидіти, поки не зможе це на що-небудь розміняти", - припускає Пономарьов.

Також читайте матеріал "Апострофа": Путін хоче повернути Донбас на своїх умовах, Україні буде дуже важко відмовитися - відомий журналіст.