RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В одних трусах: в мережі з'явилися пікантні фото незвичайної акції протесту в Росії

В російському Ростові-на-Дону місцеві активістки, протестуючи проти підвищення пенсійного віку в РФ, влаштували флешмоб, сфотографувавшись на вулицях міста без одягу і з плакатами "Обібрали до трусів".

Відповідні фото були опубліковані на сторінках активісток в Facebook.

Флешмоб організували учасниці партій "Громадянська ініціатива" і "Яблуко" Анастасія Шевченко і Марія Кривенко. Вони розповіли місцевим журналістам, що рішення висловити протест саме таким чином з'явилося після відмови адміністрації міста в проведенні звичайного мітингу.

"Ми зверталися в адміністрацію як фізичні особи, а не представники партії. Згодні були 6 липня вирушити з мітингом в Левенцовку, знаємо, що через чемпіонат зараз можна висловлювати свою думку тільки там. Але нам не дали і цього майданчика, сказали, що 6 липня вона зайнята з 7:00 до 17:00", - розповіла Анастасія Шевченко.

Тоді дівчата вирішили буквально показати населенню, що уряд залишає своїх громадян "без трусів". За словами Анастасії, своїм виходом ростовчанки хотіли привернути увагу і до ряду інших проблем - підвищенню тарифів ЖКГ, зростанню інфляції і подорожчанню продуктів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Росії може пройти хвиля протестів через погіршення матеріального стану та обмеження прав, які тягне за собою підвищення пенсійного віку.