RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, що пробуджує звірство в людях, незадоволених Путіним

Жага Кремля до грошей, що постійно збільшується, змушує російський народ звіріти.

Про це в колонці на "Апострофі" висловилася російська політолог і публіцист Лілія Шевцова.

Відзначається, що влада Росії одночасно веде дві війни, - в Сирії і на українському Донбасі, - утримує анексований Крим, веде безперервне будівництво газопроводів, проводить проекти типу футбольного чемпіонату, через що гостро потребує грошей.

"Кремль вирішив наповнити бюджет за рахунок громадян, заодно підтримавши держкорпорації і друзів президента, - розповіла Шевцова. - Кампанія з обкрадання населення стала ударом насамперед по путінському електорату, тобто найбільш безсловесній і найслабшій частині суспільства, ким є пенсіонери і бюджетники. Влада обклала їх з усіх сторін – від постійного підвищення тарифів на послуги ЖКГ до податків на домашніх тварин. Вирішили вишкребти все, що можливо, з криївок і наволочок".

"Індекс соціальних настроїв "Левада-Центру" показує, що за останні місяці негативна оцінка росіянами свого матеріального становища та економічної ситуації в країні зросла на 10%. Зрозуміло, що народ почав звіріти. Люди почали виходити на вулицю навіть у маленьких і сонних городках", - додала політолог.

Більше про внутрішню і зовнішню політику Путіна читайте в матеріалі "Апострофа" - Путін обклав людей з усіх боків: в Росії наближається апокаліпсис.