RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Скоро відкриють ГУЛАГ: в мережі опублікували фото наслідків тортур, яким піддають в Росії затриманих

Затриманого за розміщення пісень в соціальній мережі "Вконтакте" росіянина Максима Шульгіна на допитах прикладали до розжареної печі.

Про це свідчать фото, опубліковані на Twitter сторінці "ядерный потанцевал".

"Нашого підзахисного по 282 з Томська Максима Шульгіна затримали, відвезли на допит 29 квітня і там доклали до грубки. Так це все виглядає зараз. У серпні. Людина в ВК пісеньки постила", - пише автор поста.

Відзначимо, 282 стаття КК РФ передбачає покарання за "Збудження ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності".

Після хвилі подібних репресій, багато росіян вже почали бояться висловлювати свою думку в Інтернеті або хоча б репостити "сумнівні" матеріали.

"Побачила дотепний твіт, хотіла ретвитнути, задумалась... небезпечно начебто... а може і ні... І соромно стало за свій промайнувший страх. Чудовисько, що з нами робиш? Хоча йому не до нас, на весіллях танцює", - написала одна з користувачок Twitter.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", не так давно в мережі з'явилося відео страшних тортур, яким співробітники виправної колонії піддавали ув'язненого в Ярославській області (РФ).

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР