RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Відома російська спортсменка видала перл про бандерівців

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, депутат Держдуми РФ від "Єдиної Росії" Світлана Хоркіна заявила, що "бандерівці" в Криму представляли смертельну загрозу для місцевих жителів.

Про це вона сказала в інтерв'ю сайту sports.ru.

Хоркіна заявила що повністю підтримує внутрішню і зовнішню політику президента РФ Володимира Путіна, відповівши на уточнююче запитання з приводу Криму.

"А що - Крим? Люди не мають права вибрати, як вони хочуть жити? Чи ви хочете, щоб їх вбивали, як в Сирії? Вони хочуть говорити російською, мирно жити і виховувати дітей. Вони не хочуть бути згорілими, як в Одесі. Не хочуть боятися прийти до церкви, потрапити до в'язниці, бо просто 9 травня виходять на вулиці, надівши фронтовий мундир з нагородами. Тим більше все було зроблено законним шляхом, через референдум! Люди не свині, вони мають право на голос і на життя. На життя те, якої вони хочуть. Практично весь Крим сказав: "Ми хочемо в Росію". І вони - Росія.

Ми людям дали можливість висловитися спокійно, інакше б їх вбили", - сказала спорсменка.

На питання журналіста "хто?" вона відповіла: "Бандерівці".

Як повідомляв "Апостроф", в 2017 році соцмережі обурила заява російського актора Олександра Панкратова-Чорного про те, що деякі з його друзів-артистів бояться ходити по Києву, а українці нічого не хочуть робити і мріють про рабів. Не обійшлося і без згадок "бандерівців".