RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Грають з вогнем: Путіну і росіянам дали жорсткий діагноз

Сусіди сучасної Росії, як і вся світова спільнота, повинні відчувати значну тривогу, оскільки за рівнем напруження пропаганди і її впливу на населення РФ вже досягла рівня нацистської Німеччини.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер Слава Рабинович.

"Якщо ви поговорите з кваліфікованими психіатрами і не менш кваліфікованими психологами, вони вам в доступній формі пояснять, чим займається путінське ОЗУ впродовж багатьох років з Останкіно. І в Росії серед переважної більшості населення, яке продовжує дивитися цю психічну і психологічну отруту, насправді реальний розлад психіки. І це не фігура мови, а виключно медичний факт. І насправді це ігри з вогнем. Я не впевнений, що всі члени путінського ОЗУ однакового добре уявляють собі можливі наслідки таких ігор з вогнем. Але, по-перше, вони цинічно знають, що це ігри з вогнем; по-друге, вони спеціально грають в ці ігри; по-третє, у них немає ніякого іншого способу утримувати владу в Росії, крім як таким чином", - розповідає Рабинович.

За його словами, у випадку з Росією йдеться про величезну божевільню, в якій кількість психічно хворих становить більшу частину населення.

"З цієї точки зору географічним сусідам Росії має бути дуже неспокійно, тому що величезна кількість божевільних, які обчислюються очевидно більш, ніж сотнею мільйонів чоловік - це дуже небезпечна ситуація, яка мала прецеденти в історії. І найбільш відомий приклад - геббельсо-гітлерівська Німеччина другої половини 30-х років і початку 40-х років ХХ століття. Так що все це дуже небезпечно, а весь цивілізований світ дуже сильно недооцінює цю ситуацію. Тому терміновість у відстороненні путінського ОЗУ від незаконно узурпованої влади насправді дуже велика. І коли б я був на місці світових політиків, які приймають рішення про санкційні режими, я б сконцентрувався на небезпеку номер один в світі - це Путін і його ОЗУ - і направив би найдієвіші санкції, які я назвав вище, саме проти членів путінського ОЗУ", - резюмує блогер.

Детальніше про перспективи РФ і путінського режиму читайте в матеріалі "Апострофа": Російські окупанти не захопили Київ лише з однієї причини: що зупинило Путіна.