RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Секретні агенти Путіна потрапили в ресторанний скандал: опубліковано відео корпоративу

Співробітників секретного відділу МВС РФ звільнили після того, як на корпоративі ведуча зачитала привітання від одного з присутніх, в якому згадувалася повна назва відділу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався 10 листопада під час святкування Дня працівника органів внутрішніх справ РФ. Співробітники відділу прихованого спостереження №2 оперативно-пошукового бюро ГУ МВС Росії по Ростовській області влаштували корпоратив в одному з ресторанів.

Відзначається, що начальника відділу і всіх присутніх співробітників 12 листопада звільнили зі служби за негативною статтею. Вони це пов'язують саме з розголошенням секретних відомостей. Представник відділу інформації і громадських зв'язків ГУ МВС Росії по Ростовській області відмовився давати будь-які коментарі щодо інциденту.

"У мене немає такої інформації, це єдине, що я можу вам сказати", - відповіли в відомстві журналістам

Оперативно-пошукове бюро МВС створювалося на основі радянського сьомого управління МВС СРСР, яке також керувало службою зовнішнього спостереження. ОПБ вважається одним з найбільш секретних підрозділів відомства. За інформацією ЗМІ, співробітники цього підрозділу стежать як за поліцейськими, так і за цивільними особами.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", керівництво Генштабу Міноборони Росії засекретило дітей співробітників ГРУ, які проживали у відомчому гуртожитку на вулиці Маршала Бірюзова, де жив і Анатолій Чепіга, підозрюваний в отруєнні Скрипаль.