RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилися подробиці смерті відомого російського співака

У співака Євгена Осіна був цироз печінки і нервове виснаження, він дуже погано себе почував.

Про це російським журналістам розповів продюсер групи "Ласкавий травень" Андрій Разін.

У суботу стало відомо, що Осін пішов з життя у віці 54 років. У серпні цього року джерело в волонтерській організації, що займалося пошуком співака, повідомив, що той поміщений в реабілітаційний центр для лікування алкогольної залежності, це було зроблено за пропозицією його друзів.

"Женя дуже погано себе почував, у нього був цироз печінки, нервове виснаження. Він постійно скаржився, що у нього віднімаються ноги, місяць тому він лежав в клініці. Той розгульний спосіб життя, який він багато років вів, призвів до трагічного фіналу. Сьогодні сестра дзвонила йому, не додзвонилася, поїхала до Жені, відкрила будинок, а він там... Помер на самоті, йому ні до кого було навіть звернутися", - заявив Разін.

"Коли ми з Женею починали працювати ще 30 років тому, він був веселий хороший хлопець. Ніколи не зловживав нічим, ми подумати не могли, що такий може бути сумний кінець", - додав співрозмовник агентства.

За його словами, місце і дата похорону ще не відома, група "Ласкавий травень" надасть всю можливу допомогу з похоронами.

Осін в кінці 1980-х років записав кілька пісень в складі групи "Браво", після чого працював сольно. Найбільш відома пісня артиста - "Плаче дівчина в автоматі", написана на вірші Андрія Вознесенського.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Євген Осін пішов з життя в результаті зупинки серця.