RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Стало відомо про криваві розборки на космодромі "Байконур"

19 листопада на космодромі "Байконур", в Казахстані, сталася поножовщина між двома працівниками.

Про це повідомляє прокуратура комплексу.

Як наголошується, в одному з розташованих на території космодрому "Байконур" службових приміщень між двома працівниками ФГУП "ЦЕНКІ" - КЦ "Південний" стався конфлікт.

В ході сварки один з конфліктуючих схопив кухонний ніж, після чого завдав даними ножем удар в область грудної клітини потерпілого.

В результаті чоловікові було заподіяно тілесне ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення грудної клітини з пошкодженням легені.

В даний час у кримінальній справі проводяться слідчі дії, спрямовані на збирання доказової бази з метою встановлення всіх обставин того, що сталося.

Спочатку про даний випадок в правоохоронні органи було повідомлено як про нещасний випадок на виробництві.

У зв'язку з цим, як повідомляється, прокурором ініційована перевірка, в ході якої співробітникам прокуратури належить дати оцінку діям керівників, які брали участь у вищевказаному конфлікті осіб на предмет умисного приховування тяжкого злочину під виглядом нещасного випадку.

Нагадаємо, як раніше писав "Апостроф", на Байконурі під час запуску корабля "Союз МС-10", який повинен був доставити на МКС космонавтів, сталося аварійне відключення двигунів другого ступеня.