RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Секс-скандал в російському МВС: міністр покарав співробітницю, зґвалтовану топ-чиновниками

Дізнавач з російської Уфи, яка звинуватила трьох поліцейських в згвалтуванні, звільнена з органів внутрішніх справ.

Як повідомляє Лайф, посилаючись на прес-службу УМВС РФ по Башкирії.

Причина звільнення - розпивання спиртного на робочому місці. Разом з нею втратила посаду ще одна дознавательніца, яка проходить свідком у справі про зґвалтування колеги, а раніше робочі місця втратили і головні обвинувачені.

"У ході службової перевірки встановлено, що дві співробітниці підрозділу дізнання спільно з трьома керівниками підрозділів республіканського МВС вживали спиртні напої в приміщенні адміністративної будівлі ОМВД Росії по Уфімського району", - йдеться в повідомленні відомства.

У підсумку в МВС прийняли рішення звільнити дівчат за поведінку, яка порочить честь співробітників органів внутрішніх справ.

За даними радіостанції "Говорит Москва", недавня випускниця місцевого юридичного інституту МВС і постраждала у цій справі - близька родичка заступника голови республіканського управління Росгвардіі Ірека Сагітова.

Як відомо, за словами потерпілої, троє офіцерів поглумилися над нею прямо на робочому місці, коли вони розпивали алкогольні напої. Високопоставлені поліцейські зараз під арештом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЗСУ розгорівся сексуальний скандал.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Уфа, Росія