RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі піднялася істерика навколо сексуального опусу "Я бачив Путіна"

Один з відвідувачів зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, кримський підприємець Михайло Демура, викликав в мережі справжній фурор своїм постом про враження від зустрічі.

Відповідний текст Демурія опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, підприємець помітив, що "коли він (Путін, - прим.ред.) зайшов у зал, здавалося, лампи засвітилися яскравіше... Виникло бажання підійти і обійняти його, міцно потиснувши руку. Обернувся на присутніх - така ж реакція, у всіх щасливі посмішки на обличчях. Сіли, він заговорив. У ту ж секунду я почув, як голосно забилися серця моїх сусідів від хвилювання, а повітря наелектризувалося до межі".

Після зустрічі Демурія також виявив у себе "метеликів" в животі. Незважаючи на те, що йому не вдалося поставити Путіну підготовлене питання, підприємець не засмутився.

"Головне, що я зміг відчути його енергетику сповна, в який раз захопитися його розумом і кругозором, колосальними енциклопедичними знаннями, просочитися його силою і впевненістю. Мені це було дуже важливо і дуже приємно. Ці почуття не описати словами, його силу можна лише відчути . Мені знову потрібна його компанія. я хочу ще порцію його енергії і сили, я готовий до цього і потребую цього", - пише Демурія.

Почуття підприємця викликали в коментарях не менше бурхливу реакцію інших користувачів.

З повним текстом можна ознайомитися нижче:

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Набережних Челнах (Татарстан, Росія) з'явилася "могила" президента РФ Володимира Путіна, на якій стоїть пам'ятник з його фотографією.