RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Справжні клоуни: з'явилося смішне відео спецоперації гвардійців Путіна в Мурманську

У місті Мурманську (Росія) співробітники Росгвардії і місцевої поліції не зуміли затримати правопорушника в ході спецоперації, оскільки при блокуванні його авто залишили зазор, і той втік проїхавши через нього.

Про це повідомляється на каналі "U-news: Бурхливий світ" в Telegram, там же було опубліковано і відео подій.

Відзначається, що спецоперація проводилася з метою затримати наркокур'єрів. Злочинцям вдалося втекти від правоохоронців через деякий час після погоні і того, як зірвалася "спецоперація" гвардійців.

"З'явилося відео невдалої роботи бійців Росгвардіі в Мурманську. 27 травня співробітники мурманської поліції за підтримки Росгвардіі намагалися затримати наркокур'єрів, що пересувалися по місту на сріблястому джипі. Поліцейські блокували автомобіль підозрюваних на перехресті, але цього виявилося мало. Land Rover протаранив перешкоду і на великій швидкості вилетів на сусідню вулицю. Злочинці кинули автомобіль в найближчих дворах і зникли ", - наголошується в запису до відео.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі був опублікований відеозапис, як співробітники Росгвардії в Санкт-Петербурзі намагаються пішки наздогнати злочинця, який їде від них на автомобілі.