RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Коли Росія зможе позбутися Путіна: відомий адвокат озвучив прогноз

Нинішня влада в Росії є демонстрацією того, що тривале перебування при владі і порушення демократичних процедур не можуть бути корисними для держави.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів адвокат українських полонених моряків Микола Полозов.

За його словами, роль Путіна в Росії - однозначно деструктивна.

"Путін є яскравим прикладом того, що тривале перебування при владі шляхом маніпуляції демократичними процедурами, зміцненню корупції, зовнішній агресивній політиці і так далі - це не корисно для країни", - підкреслив Полозов.

Що стосується зміни системи влади в Росії, то зміни відбудуться, однак чи підуть вони суспільству на користь - невідомо.

"На перстні царя Соломона був напис "І це пройде". Тому ніщо не існує в статиці. І в Росії, що б не робили нинішні політики, вони при владі можуть знаходитися обмежений час. Тому будуть якісь зміни. Чи будуть вони кращими або гіршими, складно сказати. Але, безумовно, нинішня система сама себе зживе. Вона неефективна, затратна, деструктивна. І тривалий час режим в нинішньому вигляді існувати не зможе", - вважає адвокат.

При цьому, зміна влади не обов'язково буде означати зміну самого режиму.

"Інше питання, що за наявності всіх необхідних умов, наступний правитель, якщо він буде мати таку ж абсолютну владу, може бути гіршим за теперішнього. Питання корінних демократичних перетворень - це не питання найближчого часу в Росії", - говорить захисник українських моряків.

Детальніше про майбутнє Росії читайте в інтерв'ю "Апострофа" з Миколою Полозовим: Нічого доброго Україні від Росії очікувати не варто.