RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилося забавне фото президента Туркменістану до і після "смерті"

У понеділок, 12 серпня, президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов, про смерть якого раніше ходили активні чутки, зустрівся з прем'єр-міністром Росії Дмитром Мєдвєдєвим.

Політолог Олексій Голобуцький звернув увагу на дві фотографії, одна з яких була зроблена два з половиною місяці тому, до чуток про "смерть" Бердимухамедова, а інша - в день останньої зустрічі, 12 серпня.

"Гурбангули Бердимухамедов з Мєдвєдєвим 2,5 місяці тому і тепер. За цей час президент Туркменістану встиг "вмерти" й повернутись. І заодно втратити рештки поваги до Мєдвєдєва - цим разом навіть не напружився волосся пофарбувати, зустрів гостя як є, сивий. Не заслужив Мєдвєдєв, щоб заради нього красу наводили!", - пише політолог в коментарі до фото.

Як повідомляв "Апостроф", 20 липня за даними туркменської опозиції президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов нібито помер від гострої ниркової недостатності. Пізніше ті ж джерела повідомили, що насправді туркменський лідер провів два дні в комі, після чого прийшов до тями і повернувся до виконання обов'язків.