RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Били і душили ременем: в Росії пропагандист Кремля став жертвою в сутичці з колишньою дружиною і тещею

Оператор Russia Today Олександр Карюк звернувся в поліцію через бійку з колишньою дружиною Світланою Петренко, офіційним представником Слідчого комітету Росії, та її матір'ю.

Текст заяви в поліцію опублікувало видання "Baza".

Олександр Карюк стверджує, що його дружина оформила з ним фіктивне розлучення, щоб отримати звання генерала СК: його різноманітні джерела доходу важко було відобразити в обов'язковій декларації. Згодом подружжя почало сваритися і вирішило роз'їхатися.

У суботу, 19 жовтня, коли Карюк в черговий раз приїхав за речами додому, пара знову посварилася і навіть побилася.

"Мати Світлани, схопила мене за руки, а Світлана стала душити мене ременем сумки, яка в той момент перебувала на мені (висіла через плече), при цьому вона голосно кричала, щоб я її не бив, тим самим привертаючи увагу сусідів. Я став задихатися і втрачати свідомість, так як у мене раніше була травма голови (забій головного мозку 2-го ступеня). Я почав вириватися, мати Світлани не втрималася на ногах, посковзнулася і впала, при цьому могла отримати забій голови ", - сказано в тексті заяви.

Внаслідок бійки Карюк отримав травми і звернувся в лікарню. Довідка про отримані пошкодження додана до заяви, в якому потерпілий просить Слідчий комітет РФ розібратися в те, що трапилося і оцінити дії колишньої дружини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше депутат Гончаренко опублікував відео з італійської вілли ведучого пропагандиста каналу "Росія 24" Володимира Соловйова.