RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережу потрапила характеристика КДБ на Путіна: опубліковано документ

У Петербурзі показали характеристику-рекомендацію на президента Росії Володимира Путіна, яка свідчить, що він з 1975 року перебував на обліку у комсомольській організації Управління КДБ.

Про це повідомляє телеканал "78".

Варто зауважити, що документ став експонатом виставки розсекречених матеріалів про перших осіб країни та міста в Центральному державному архіві історико-політичних документів.

Документ свідчить, що у 23 роки Путін перебував на обліку у комсомольській організації Управління КДБ.

"Товариш Путін В.В. постійно підвищує свій ідейно-політичний рівень. Активно займається в мережі партійного навчання. Постійно удосконалює свою професійну майстерність", - йдеться у документі.

Крім того, у характеристиці зазначається, що, прийшовши на роботу в КДБ Путін "активно включився в громадське життя підрозділу". У вільний від роботи час майбутній політик займався спортом. У 1976 році він став чемпіоном Петербургу з дзюдо.

Також, з тексту виникає, що він вже був майстром спорту з цього виду боротьби, а також самбо.

Останньою рядком в документі уточнюється: "Морально стійкий. Користується заслуженим авторитетом у товаришів по роботі".

Як повідомляв "Апостроф", користувачів мережі насмішило відео з президентом РФ Володимиром Путіним в лісі на його день народження.