RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

З українкою стався шокуючий випадок в російській лікарні: відео

У лікарні швидкої медичної допомоги міста Курська (Російська Федерація) 94-річну уродженку України Клавдію Гусельникову поклали на ліжку в коридорі і відмовили їй в лікуванні.

Відео з медустанови російському виданню "Курские известия" передала родичка пацієнтки.

З її слів, бабусю госпіталізували з розривом кісти лівої нирки. Лікарі запідозрили простий пієлонефрит і в лікуванні відмовили. Старенькій не проводили подальше обстеження і відмовили в оперативному втручанні.

"Звичайно, вік 94 роки. Але я знаю, що якщо це була гнійна кіста, а діагностувати це не можуть, то розвинеться сепсис і тоді людину вже не врятувати. Я вважаю дії лікарів некомпетентними", - поскаржилася родичка пацієнтки, яка, крім того, виявилася ветераном війни - під час Другої світової Клавдія Гусельникова була командиром зенітного знаряддя на Далекому Сході.


У Слідчому комітеті РФ почали перевірку цього факту, інформацію про статус учасниці ВВВ підтвердили в комітеті соціального захисту населення міста Курська.

Як повідомляв "Апостроф", в одній зі шкіл Москви учень восьмого класу напав на вчительку, розбив їй голову і влаштував погром в класі.