RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Алкоголь і лазня: жителі Білорусі розповіли про народні методи боротьби з коронавірусом, відео

В аграрному селищі Волма Мінської області (Білорусь) для протистояння пандемії коронавірусу використовують "перевірені" часом засоби зміцнення імунітету - ходять в баню, п'ють алкоголь і їдять часник.

Своїми порадами та рекомендаціями з цього приводу жителі білоруської глибинки поділилися в сюжеті, опублікованому на відеохостингу Youtube.

"Поменше спілкуємося з людьми, це однозначно, тому що всі сидять по домівках. Але тут - в селі - всі сидять, тому що всі працюють в своїх городах і щось роблять. Тут ніде, немає часу спілкуватися ... У місто, звичайно, трохи менше виїжджаємо", - розповіла місцева мешканка.


Для боротьби з вірусом деякі селяни звертаються до "перевірених" засобів зміцнення імунітету, включаючи часник, горілку і баню.

"Баня. Руки милом простим миємо. Так а чого? Ніякої паніки немає, хвилюватися тут нема чого", - додав місцевий житель.

Пандемію коронавірусу тут порівнюють з іншими спалахами відомих захворювань, наприклад, тифу і свинячого грипу, і вважають, що все обійдеться.

"Скільки цих було свинячих грипів, ще чогось. Якось вони так не торкалися. Дай Бог. Я в групі ризику, але думаю, переживу це. У всякому разі, сподіваюся", - розмірковував один з тутешніх пенсіонерів.

Як повідомляв "Апостроф", президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що він грає в хокей, оскільки не боїться китайського коронавірусу.