RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Реанімації завантажені, багато молодих з коронавірусом: з'явилося страшне відео з Росії

Лікарні міста Москви, Росія, перевантажені через сильний напливу молодих людей з симптомами коронавірусу, які звертаються вже на важкій стадії хвороби.

Європа починає тестувати вакцину: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі

Про це розповів головний лікар міської клінічної лікарні Москви №15 Валерій Вечорко, також він опублікував відео з реанімації медустанови.

Лікар докладніше розповів про проблеми і уточнив, що незабаром лікарні знадобляться нові апарати штучної вентиляції легенів, якщо тенденція з напливом пацієнтів збережеться.

"Останнім часом дуже багато в відділенні реанімації молодих пацієнтів у вкрай важкому стані, яким потрібне проведення штучної вентиляції легенів. Реанімації працюють в завантаженому режимі", - прокоментував доктор.

Він закликав людей дотримуватися карантинних заходів і звертатися до лікаря відразу, як тільки з'являються перші симптоми респіраторного захворювання, щоб ситуація не доходила до реанімації.

"Просимо вас дотримуватися режиму самоізоляції і звертатися до лікаря при перших симптомах ГРВІ та коронавірусу", - зазначив головлікар московської лікарні.

Як повідомляв "Апостроф", станом на 23 квітня число підтверджених випадків зараження коронавірусом в Росії досягла 62 773 осіб, за добу 22 квітня вірус був виявлений у 4774 чоловік.