RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

У Росії оштрафували жителів селища, які "перейменували" його на Путінвор

В російському Забайкаллі суд оштрафував трьох місцевих жителів, які на сопці в селищі Агінське залишили величезний напис "Путин вор" .

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Агінського районного суду.

Назва російського селища у Забайкаллі викладена камінням на сопці, щоб її було видно з висоти. Троє мешканців селища у ніч на 1 червня перетворили напис "Агінське" на "Путинвор".

Після появи в мережі фото напису в адміністрації Агінського району заявляли, що це фотомонтаж. Однак потім глава району Андрій Дашин підтвердив справжність фотографій.

Суд визнав трьох чоловіків винними в дрібному хуліганстві і наклав на них штрафи: двом призначили штрафи по 700 рублів, ще одному - 800 рублів.

Суд у своєму рішенні зазначив, що троє жителів селища "жартома, з метою розвеселити один одного, для загального огляду переставили місцями камені в написі "Агінське", отримавши напис "П ... ". Підозрювані визнали свою провину.

Як повідомляв "Апостроф", в Хабаровську (Росія) пройшов несанкціонований мітинг на підтримку губернатора краю Сергія Фургала, якого звинувачують в причетності до діяльності ОЗГ та організації вбивств. Люди на акції протесту скандували "Путин - вор".