RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Вірменія показала відео потужних ударів по військовій техніці Азербайджану: все охопило полум'я

У Нагірному Карабаху, де тривають бойові дії між Азербайджаном і Вірменією незважаючи на режим припинення вогню, потужним ударом було знищено військову техніку азербайджанських військ.

Відповідне відео було опубліковано в Telegram-каналі SputnikArmenia.

На знятих кадрах видно, як на поле бою після точного пострілу загорілася бронетехніка противника. Від вибуху здригнулася земля, після чого військову машину охопило полум'я.


Нагадаємо, що раніше міністерство оборони Азербайджану опублікувало відео ураження безпілотниками вірменської військової техніки в Нагірному Карабасі. За даними азербайджанської сторони було знищено два Т-72, Д-30 і Д-20, "Гіацинт-Б" і УАЗ-469 ".

Конфлікт в регіоні загострилася 27 вересня. Вірменія заявила, що азербайджанські військові почали інтенсивний обстріл по всій протяжності лінії зіткнення. Азербайджанська сторона стверджує, що це стало відповіддю на провокації - Вірменія нібито першої обстріляла позиції азербайджанської армії на передовій і населені пункти з великокаліберної зброї, мінометів і артилерії різного калібру.

Як повідомляв "Апостроф", Азербайджан заявив, що в результаті обстрілу військовими силами Вірменії загинули двоє дітей. Один із загиблих - 13-річний громадянин Росії, який гостював у своєї тітки в Гянджі.