RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Дід деградує: мережі висміяли "призначення" Путіним друга-мільярдера власником свого палацу

Зізнання колишнього спаринг-патрнера президента Росії Володимира Путіна і Героя Праці РФ, нагородженого за будівництво Кримського моста, бізнесмена Аркадія Ротенберга в тому, що саме він є офіційним власником так званого "палацу Путіна" на узбережжі Чорного моря, викликало бурхливу реакцію в мережі.

У мережі з іронією і недовірою коментують це повідомлення і публікують фотожаби.

В інтерв'ю Telegram-каналу Mash, який називають близьким до адміністрації президента РФ, бізнесмен пояснив, що велика кількість приміщень на території повязано з тим, що тут будується не приватне домоволодіння, а заклад для приїжджих.

"Ми хочемо там побудувати апарт-готель, і тому там досить велика кількість кімнат. Мені дуже подобається цей бізнес - готельний бізнес, я вже не кажу про те, щоб в подальшому перетворити це в туристичний бізнес", - сказав він, зазначивши, що цим бізнесом він займається "протягом декількох років" і володіє "деякими об'єктами в Криму, на Далекому Сході і на Алтаї".

Ця заява стала приводом для забавної фотожаби за участю колишньої російської гімнастки Аліни Кабаєвої, яку називали коханкою Путіна. На опублікованому зображенні вона дуже здивована, що у палацу з'явився новий власник.

У мережі саркастично відгукуються про "призначення" Ротенберга власником скандального будівництва.

"До звання" Герой праці "за будівництво Кримського моста, Ротенбергу тепер покладена зірка героя" За взяття Палацу ", - пишуть в Twitter" Вуса Пєскова ".

"Друг дитинства президента говорить, що володіє найдорожчим палацом, який охороняють ФСБ і ФСО, тобто за фактом визнається в корупції і вони вважають, що цим визнанням відмазали Путіна. Яка ж деградація!" - обурюється користувач сойсеті під ніком Сталінгулаг.

Як повідомляв "Апостроф", ранньо в мережі було опубліковано відео будівельних робіт на території і всередині так званого "палацу Путіна" в Геленджику, який став об'єктом скандального розслідування російського опозиціонера Олексія Навального.