RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Росії вулична бійка закінчилася різаниною і побиттям поліцейських: фото

У російському Саратові сталася масова бійка, в результаті якої було госпіталізовано поліцейських. Водночас адвокати стверджують, що копи безпричинно напали на підлітків і завдали їм серйозні тілесні ушкодження.

Про це повідомляє "Версія Саратов".

За версією слідства, четверо співробітників поліції "виконували службові обов'язки", коли помітили дві протиборчі компанії молодих людей і втрутилися в конфлікт.

"У відповідь на це одна з груп молодих людей, серед яких двоє 17-річних, двоє 18-річних і один 19-річний, переключилася на співробітників поліції, взявшись завдавати їм ударів руками та ногами по різних частинах, а одному з них заподіяли різане поранення кисті ножем", - заявили виданню в регіональному управлінні СК РФ.

При цьому адвокат неповнолітнього Рамзана Г, якого разом з товаришами відправили в СІЗО за бійку з поліцейськими, Лариса Легкова виклала версію свого підзахисного. Вона повідомила, що п'ять хлопців і троє дівчат гуляли пізно ввечері.

У хлопців стався словесний конфлікт з двома людьми, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. Підлітки хотіли піти, але на них напали четверо чоловіків, що раптово з'явилися, і почали бити. Згодом стало відомо, що це були співробітники поліції в цивільному одязі.

Адвокат заявила, що хлопців поклали на землю і продовжили бити до і після приїзду ОМОНу. За її словами, нетверезий чоловік, який почав конфлікт, штовхнувши одного з хлопців плечем, як виявилося, також працює в органах.

"Тілесні ушкодження моторошні у всіх, їх побили просто нереально. Але найбільше тілесних ушкоджень у двох неповнолітніх. У мого підзахисного вибито зуб, зламано вухо, величезна гематома на півобличчя... Це зробив співробітник поліції, який був одягнений у червону футболку", - сказала виданню адвокат.

Нібито ножове поранення поліцейського вона пояснила тим, що у нього в руці розбилася пляшка.

Фото: СУ СК по Саратовської області

Раніше ми писали, що в Росії затримали співробітника поліції, якого підозрюють у вбивстві 15-річної дівчини в Самарській області. За даними слідства, зловмисник спочатку збив її на автомобілі, а після добивав ножем.