RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Лукашенко оголосив про створення "білоруської вакцини", відео

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого недавно висміяли через міжнародні санкції і справжню ізоляцію, заявив, що Білорусь сама створить вакцину від коронавірусу і буде прищеплювати нею населення.

Про це повідомляє "БЕЛТА".

"Будемо пристосовувати вакцину під майбутні хвороби. Ми виробляємо вакцину таку, щоб пристосувати її до будь-якої зміни, до будь-якого штаму цього вірусу", - сказав білоруський диктатор.

За його словами, "ми ще довго будемо жити з цією заразою", тому нібито потрібно захистити населення. При цьому сам Лукашенко визнає, що речовина експериментальна.

"Мене переконав той, хто розробляв ці вакцини. Він каже: товариш президент, якщо хтось не вірить, я можу взяти з пробірки цю експериментальну вакцину і собі вколоти. Я кажу: почекай, не треба, ти повинен нам зробити півмільйона доз вакцин, ми її перевіримо, як годиться, а потім запустимо у виробництво", - сказав Лукашенко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у президента Володимира Зеленського відповіли на погрози і шантаж Лукашенко в бік України.