RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Як російських військових готують до війни з Україною: у мережі показали фото

У мережі з'явилося фото з польового тренування російських військовослужбовців у Ростовській області зі спеціалістами радіоелектронної боротьби ЗС РФ із протидії ударним БПЛА Bayraktar TB2, які Україна закупила у Туреччини.

Про це повідомляє Telegram-канал "Донбаський Кейс".

Як зазначили на каналі, серед завдань для розрахунків РЕБ російські солдати вчилися зривати управління, передавати дані та навігаційне забезпечення та іншим методам впливу на БПЛА Bayraktar TB2.

"Зважаючи на те, що темою навчань стала протидія турецьким байрактарам, які є на озброєнні ЗСУ, і навіть частково виробляються в Україні, зрозуміло, з ким збираються воювати хлопці на фото" , - йдеться у повідомленні.

Фото: t.me/donbasscase

Раніше "Апостроф" писав, що полковник морської піхоти США у відставці та аналітик Центру стратегічних та міжнародних досліджень Марк Кансіан заявив, що Україні потрібно сотні американських ракет Javelin, щоб захиститися від наступу танків сухопутних військ РФ, у разі повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, українські військові випробували на полігоні безпілотники Bayraktar та переносні протитанкові ракетні комплекси Javelin.