RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Президент Вірменії подав у відставку: що відомо

Президент Вірменії Вірмен Саркісян офіційно оголосив про свою відставку.

Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

За його словами, рішення про відставку не є емоційним.

Армен Саркісян вирішив піти з посади президента Вірменії, оскільки у нього не було інструментів "для впливу на радикальні процеси внутрішньої та зовнішньої політики у цей непростий для країни та народу час".

"У цей непростий для нашої держави час, коли потрібна національна єдність, інститут президента не повинен бути об'єктом пліток і теорій змови, відволікаючи тим самим увагу громадськості від найважливіших питань", - йдеться у заяві, яка була опублікована на сайті глави держави.

Армен Саркісян також обурився, що маючи повноваження президента, не може впливати на питання війни чи миру, а сам очільник держави став загрозою для деяких політичних груп.

Глава Вірменії подякував громадянам за терпіння та мужність, і висловив особливу подяку військовослужбовцям, які віддали свої життя за рідну країну.

"Сьогодні, як ніколи, нам потрібні осмислені, добре продумані, обдумані, осмислені дії. Інакше ми, вірмени всього світу, не досягнемо мети нашої місії, опинимося на узбіччі історії. Ми більше не маємо права помилятися!", - додав Армен Саркісян у своєму зверненні.

Раніше ми розповідали, що між Вірменією та Азербайджаном спалахнули нові бої.