RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Смертники за оголошенням: в Бурятії в армію набирають нове гарматне м'ясо

Військова частина в Бурятії, РФ оголосила набір на понад тисячу військовослужбовців, ймовірно, для участі у війні проти України. Російське окупаційне військо настільки сильно потребує поповнення втрат, що єдиною вимогою до новобранців є 9 класів школи - жодного стажу не треба.

Про це повідомили в росЗМІ "Тайга.інфо".

Навіть за офіційними даними країни-агресора РФ (які сильно применшені), бурятський регіон є одним з лідерів серед втрат у війні проти України, що слугує причиною для пошуку нового "гарматного м'яса".

Військова частина №69647, дислокована у бурятському місті Кяхта, опублікувала оголошення про пошук рядових, сержантів та водіїв. Командування необхідно набрати 941 рядового та сержанта, який обіцяють 22,3-28,9 тис. рублів за "відрядною формою оплати праці".

Єдине, чим дійсно можна зацікавити бурятів, які вже встигли запам'ятатися своїми нелюдськими вчинками на Київщині, це ля виконання спеціальних обов'язків військовослужбовці можуть наділятися додатковими правами — застосування зброї, сили, пред'явлення вимог, обов'язкових для виконання, підпорядкування суворо певним особам та іншими правами", написали в оголошенні.

Водночас для водіїв (298 вакансій) існують різні вимоги: за однією шукають регулювальників, санітарів, слюсарів, хіміків, екскаваторників, експедиторів та електриків, по іншій вулканізаторників, гранатометників, заправників, комірників, кухарів, радіотелефоністів.

Також ЗС РФ шукає компресувальників, кранівників, лінійних надсмоторників, майстрів, мотористів, кухарів, радіотелефоністів та розвідників, яким теж можуть запропонувати відрядну оплату від 22,3 до 28,7 тис. рублів.

Раніше "Апостроф" публікував актуальну інформацію щодо загальних бойових втрат Росії у війні проти України.