RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії спалахнула потужна пожежа в ТЦ, усередині будівлі помічені мародери: відео

У російському місті Уфа сталася потужна пожежа у торговому центрі "Меркурій". Російські громадяни скористалися цією можливістю та почали мародерити у магазинах ТЦ.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Пожежа почалася 9 вересня, близько 20:00 вечора і швидко розширилася на 1 500 квадратних метрів, перекинувшись на паркування. Його причиною стало коротке замикання. МНС поки що не підтверджує інформацію про постраждалих.

Рятувальники локалізували спалах на площі 5 400 квадратних метрів. Ближче до 22:00 все ж таки вдалося ліквідувати відкрите горіння.

Водночас поки одна частина людей оперативно вибігала на вулицю, рятуючись від вогню, інші вирішили наживитися на цьому і вважаючи це великим успіхом почали обкрадати полиці з товарами всередині торговельного центру. Навіть спрямовані на них камери, знятий матеріал з яких передадуть до місцевого відділення поліції, не завадив мародерам.

Раніше ми писали, в Росії знову спостерігають за "ефектом лінзи", але цього разу на заводі з виробництва нафтопродуктів у Башкирії - там спалахнула пожежа.

Нагадаємо, на початку червня спалахнула потужна пожежа у бізнес-центрі "Гранд Сетунь плаза" у Москві та на складі в Набережних челнах.