RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Росії через "українських терористів" хочуть повернути страту

Заступник глави Радбезу РФ Дмитро Медведєв хоче, аби в країні-терористці Росії повернули смертну кару, яка діяла за часів Другої світової війни в СРСР - розстріли без суду і слідства, оскільки його дуже турбують підпали військкоматів і підриви залізниць у РФ так званими "жовто-блакитними диверсантами".

Про це одіозний путінський посіпака написав у своєму телеграм-каналі.

В усій "бавовні" на території країни-агресорки РФ Медведєв звинувачує так званих "українських терористів". Особливо його роздратували те, що хтось не згодний із політикою Росії.

Читайте також: У Росії продовжують підпалювати військкомати: хвиля докотилася до Мордовії

"Молоді іноземні студенти, які зовсім недавно досягли повноліття, вивели з ладу кілька залізничних об'єктів в Уфі. Мовляв, через те, що не згодні з політикою нашої країни. Тобто ми в себе цих потвор прийняли, дали їм можливість здобути освіту. У відповідь – теракти та диверсії. У цьому ж низці й те, що роблять "наші", з дозволу сказати, громадяни, підпалюючи військкомати та руйнуючи інші державні об'єкти. Я вже не говорю про вбивства українськими терористами наших громадян на нашій території", - заявив росіянин.

У зв'язку з цим Медведєв знову відзначився жорстокими ідеями: цього разу він пропонує повернути смертну кару й розстрілювати "негідників" без суду та слідства, тобто згадати часи Другої світової війни й повернути сталінський терор.

"У Росії діє мораторій на страту. Дуже гуманно. На відміну від усіх найбільших країн з ядерною зброєю (США, КНР, Індії). Хоча, ще раз наголошу, і в рамках нинішньої Конституції мораторій на смертну кару може бути подоланий у разі потреби при зміні правових позицій Конституційного суду Росії. Це питання вибору засобів захисту інтересів наших людей, держави та суспільства", - ось так Медведєв аргументував "захист" інтересів росіян через впровадження страт.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Медведєв погрожував світу та Україні третьою світовою війною.