RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Російський "мобік" застрелив двох товаришів по службі: фото і відео зі стрільцем і загиблими

У тимчасово окупованій частині Запорізької області російський солдат розстріляв двох своїх товаришів по службі за те, що ті, нібито, напали на нього з ножем - він зізнався в скоєному і попросив зв'язатися з його родичами.

Про це йдеться у російському Telegram-каналі Astra.

Відео інциденту з'явилося в мережі в четвер 11 травня, при цьому, де саме і коли були зняті кадри, невідомо. На ньому 24-річний Гліб Соломонов родом з Амурської області розповідає, як і чому вбив інших солдатів. За його словами, це вийшло випадково, бо товариші по службі "на нього пішли з ножем". На відео видно, що росіянин перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

"Ти два життя згубив, не підходь. Тебе свої ж мало не пристрелили. У одного троє дітей, e***ий у рот. [нерозбірливо] І че, треба в бошки їм стріляти?", - каже людина, яка знімала відео.

Читайте також: На Донбасі окупант повісився через знущання та зґвалтування кадировцями: фото

Повідомляється, що одного з убитих звуть Олександр Кононов, йому 28 років і він із села Світилівка Білогірського району Амурської області. Особа другого вбитого невідома.

Факт затримання вбивці військовою поліцією підтвердила сестра злочинця Зульфія. З її слів, мати затриманого вже давно померла, а батько життям сина не цікавився. Тому, коли Соломонова мобілізували, він навіть не намагався ховатися, а одразу погодився брати участь у війні.

"Нам повідомили його товариші по службі, що він попросив зателефонувати своїм рідним, сказати, щоб не хвилювалися, що так сталося, так вийшло. Зараз питанням займається військова поліція. Адвокат у нас є, він намагається розібратися в тому, що сталося, з самим Глібом я після того, що сталося, не зв'язувалася і не бачила його. Я не знаю [чому це могло статися], це війна. Там може будь-що трапитися. Тим більше він хлопець молодий. Ми не знаємо, що там сталося точно і який був конфлікт", - розповіла родичка російського окупанта.

Раніше ми писали, що двоє військових Росії ґвалтували вагітну жінку.

  • Вас може зацікавити:

Один ледве тримається на ногах: російським військовополоненим показали відео тортур українця їхньою "колегою"

Прямо в путінський "рай": психолог назвала дві причини, чому росіяни їдуть "на забій" в Україну

Окупанти, які воювали в Україні, вбивають людей на батьківщині: у Росії почали виносити вироки