RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Неприємна" заява Франції по Україні: з'явилося пояснення

Український журналіст Петро Шуклінов назвав вирваним з контексту заяву міністра закордонних справ Франції Жана-Марка Ейро щодо майбутніх переговорів Нормандської четвірки по ситуації в Україні.

Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook.

Шуклінов підкреслив, що Франція має намір домогтися виконання обов'язків Мінськими угодами не тільки від України, а й від Росії.

"Я тільки сподіваюся, що міністр Аваков або інші представники Кабміну (при всій повазі) зараз не виступлять з новими заявами на адресу Франції, прочитавши черговий вирваний з контексту спіч французів. Французи нічого нового не сказали. Вони потребують від України і Росії одне і те ж послідовно і давно [...] Що стосується наших, то я просто ще раз скажу: як тільки настане зрада - я буду кричати голосніше за всіх. Поки наші дипломати все роблять правильно", - написав журналіст у коментарях до публікації.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, який козир президенту РФ Володимиру Путіну на зустрічі Нормандської четвірки дасть загибель одного з ватажків бойовиків ДНР "Мотороли".