RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Путіна порівняли з жорстоким персонажем з "Гри престолів"

Відомий український журналіст Віталій Портніков порівняв президента РФ Володимира Путіна з найжорсткішим персонажем популярного серіалу "Гра престолів" Рамсі Болтоном.

Про це він сказав в ефірі "Радіо Свобода".

Портников зазначив, що Путін насправді вважає, що Захід почав боротьбу проти нього, ввівши санкції.

"Ви дивитеся "Гру престолів"? Там трагічна ситуація для всіх, хто спостерігає за подіями, тому що там загинув Рамсі Болтон, один з головних героїв серіалу. Це повний аналог Володимира Путіна. Якщо ви хочете знати, ким є Путін, як він мислить, як він грає, як він воює, потрібно подивитися, як Рамсі Болтон діє в "Грі Престолів". Тому я вважаю, що його загибель – це катастрофа, тому що ми не зможемо далі спостерігати за аморальністю, піднесеною до моралі. Це ж суть Путіна", - сказав журналіст.

Зазначимо, що герой серіалу "Гра престолів" Рамсі Болтон витонченим способом вбив своїх родичів, щоб стати головою клану. Отримував задоволення від тортур. Славився тим, що організовував полювання на людей. Психопат, клятвопорушник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політолог, публіцист і вчений Андрій Піонтковський розповів про те, що в Кремлі йде запекла боротьба між прихильниками президента РФ Володимира Путіна і Федеральною службою безпеки Росії.